Maison

Industrijska vrata

LISBON – avtomatska sekcijska industrijska vrata idealna rešitev za industrijske potrebe

Visokokakovostna sekcijska industrijska vrata z  izoliranimi rebrastimi ploščami debeline 40 mm. Vzmetni sistem je zasnovan za 20.000 ciklov in ga je mogoče povečati na 50 – 75 – 100 tisoč ciklov. Med različnimi tračnimi vodili lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Vrata zpolnjujejo vse evropske zahteve (TÜV, CE). Lahko jih premikate ročno ali z motorjem.

 • Najboljše za prehode
 • Vodoodporna
 • Maksimalna varnost in zaščita lastnine
 • Kompaktni paneli omogočajo boljšo izrabo prostora
 • Enostavno in priročno odpiranje
 • Omogočen boljši pregled nad okolico
 • Zadovoljijo vse potrebe in povečajo vrednost objekta

Tehnične lastnosti:

 • Za odprtine širine do 7m
 • Nad vrhom vrat potrebnih najmanj 200mm prostora
 • Posebne lastnosti modelov:

Plošče industrijskih vrat DITEC so močne, opremljene z zaščito proti udarcem in imajo visoko stopnjo toplotne in zvočne izolacije. Kovinska konstrukcija pocinkanega sendviča učinkovito ščiti plošče pred vremenskimi vplivi.

Barve in končna obdelava:

Poleg osnovnih tovarniških barv lahko izberete katerokoli barvo v RAL lestvici.

Ipari kapu színválaszték

Različna vodila opcijsko:

Tračna vodila industrijskih vrat DITEC so na voljo v različnih izvedbah, zato se z lahkoto prilagodijo vašim potrebam.

Panoramske plošče FULL VISION:

Za več naravne svetlobe v prostoru lahko vrata opremite s panoramskimi vložki FULL VISION z aluminijastimi okvirji. So dobro izolirani in jih je možno namestiti na poljubno število plošč – od ene do vseh. Aluminijasti okvirji so lahko pobarvani v katerikoli RAL lestvici.

Delovanje:

Vrata je možno upravljati na ročni ali motorni pogon. Pri ročnem načinu upravljamo vrata preko vzmetenega vitla s pomočjo galvanizirane verige.

Pri motoriziranem pogonu imamo dve možnosti:

 • HOLD TO RUN s pritiskom na gumb. Vrata poganja motor DOD 14, ki je nameščen na koncu gredi. Deluje le ko tiščite gumb GOR ali DOL oziroma dokler vrata ne dosežejo končnega položaja.
 • AVTOMATSKO delovanje. Motor DOD 14 upravlja dodaten krmilnik E1A z vgrajenim gumbom DOWN-STOP (DOL-STOP) in radijskim sprejemnikom. Od tu dalje lahko vrata upravljate na različne načine: z daljinskim upravljalnikom, radarskim senzorjem, poteznim stikalom ipd. Možno je tudi nastaviti čas samodejnega zapiranja tako, da vam po prehodu skozi vrata ni potrebno dajati komande za zapiranje. V tem primeru so vrata na dnu opremljena z infrardečo napravo, ki zaustavi spuščanje v primeru ovire. Varovanje ljudi in premoženja je tako zagotovljeno.

Vrata za osebni prehod

V velika industrijska vrata je možno vgraditi manjša vrata za osebni prehod. Tako se izognemo vsakokratnemu premikanju celotnih vrat, ko oseba želi stopiti skoznje. Mala vrata so opremljena s kljuko, cilindrično ključavnico in vsemi dodatki, potrebnimi za normalno delovanje. V primeru avtomatskih vrat varnostni sistem preprečuje odpiranje velikih sekcijskih vrat, ko so mala vrata za osebni prehod odprta.